Акција „oтворена врата“ у Високоj бродарској школи

У петак 15.03.2019. у склопу акције „отворена врата“, Висока бродарска школа академских студија Београд, угостила је ученике саобраћајног смера Машинске школе из Панчева. За организацију догађаја, заслужни су професори Машинске школе Панчево, Пауновић Предраг и Ђуришић Никола а са стране Високе бродарске школе академских студија Београд, проф. др Милош Арсић. Ученици су посетили факултетски амфитеатар, библиотеку, рачунарску лабoраторију и кабинет за извођење наставе из области бродске навигације.

Директор школе проф. др Мирослав Павловић, објаснио је ученицима процес укрцавања на брод као и пут који треба да пређу од члана посаде до капетана брода. Такође су изнесене предности наутичарског занимања: могућност обиласка читавог света, плате далеко изнад просека и наставак живота у властитој земљи. Догађај је окончан дружењем и личном разменом информација.

У школској 2019/2020. години, Висока бродарска школа академских студија Београд, обезбеђује попуст од 20% на цену школарине од 2000 € за програме основних академских студија: Наутика и Бродомашинство. За више информација погледати следећу страницу.

facebook

Пратите нас на Фејсбуку.

instagram

Пратите нас на Инстаграму.