Обавештење за све студенте ВБШАС

Драге студенткиње и студенти, обавештавам вас да настава почиње 01.10. у школској 2019/2020 годину, према Распореду часова и Календару рада. Оба документа су у одељку студентски сервис.

Свим студенткињама и студентима који су стекли услов за наставак школовања у вишој години школовања желим пуно успеха, а онима који користе октобарски рок за стицање услова или полагање преосталих испита желим пуно среће и успешно полагање.

Студенткиње и студенти који су стекли услов, треба да уплате прву рату школарине, према Уговору за нову школску годину, донесу уплатницу на увид и попуне ШВ 20 образац. Све то се предаје у студентску службу и оставља Индекс ради уписа године. Студенти који касније остваре право на упис наредне године ( до 10.10. ) тек тада достављају наведену документацију.

Студенткиње и студенти који буду морали да обнове годину треба да доставе захтев студентској служби о обнови године да би им се одредила висина школарине за обнову године. Висина школарине за обнову године зависи од броја недостајућих ЕСПБ за завршетак године. Тек тада попуњавају ШВ 20 образац и по уплати уговорене суме за обнову године се уписују.

ДИРЕКТОР ВБШАС

Проф. др Мирослав Павловић

facebook

Пратите нас на Фејсбуку.

instagram

Пратите нас на Инстаграму.