Новости

Завршен процес ISO 9001:2015 сертификације!

Сертификацију обавило међународно тело Det Norske Veritas – DNV

Основне информације

Висока техничка школа академских студија добила je дозволу за рад број 612-00-00951/2017-06 од 25.04.2017, од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Републике Србије. Листа запосленог наставног особља обухвата двадесет и осам наставника од чега су три редовна професора, један ванредни професор, седамнаест доцената, четири наставника страних језика, два наставника морнарских вештина и један асистент.

Од запосленог наставног особља, двадесет и један наставник и један асистент су у сталном радном односу, шест наставника су у допунском радном односу. Висока техничка школа академских студија Београд такође запошљава и пет лица која припадају ненаставном особљу од чега је једно лице секретар, два лица су референти студентске службе, једно лице је библиотекар и једно лице је у функцији ИТ подршке.

Министарство одбране Републике Србије – актом Управе за кадрове СЉР број 4841-7 од 21.07.2016, дало је подршку за оснивање Високе техничке школе академских студија. У циљу практичне обуке студената наутике и бродомашинства потписани су уговори са Центром за поморце и бродаре Београд, бродарском компанијом Рубикон Београд и Алатницом Лазаревић Београд.

Министарство одбране

Алатница Лазаревић

Центар за поморце и бродаре

Бродарска компанија Рубикон

Студијски програми

Висока техничка школа академских студија нуди широк спектар студијских програма за своје будуће студенте. Сазнајте нешто више о расположивим студијским програмима на следећим страницама нашег сајта.

Упис

Основне академске студије

Сазнајте нешто више о упису на основне академске студије Високе техничке школе.

Мастер академске студије

Прочитајте детаљне информације у вези са уписом на мастер академске студије.

Услови преласка на ВТШ

Прочитајте детаље о предусловима за прелазак са других студијских програма.

Пријава за Информатор

Овде можете преузети Информатор Високе техничке школе академских студија у Београду у pdf формату. Информатор садржи сажет скуп инфомација о факултету, упису, школарини, студијским програмима и друге релевантне податке заинтересованим студентима. Да бисте преузели информатор попуните поља наредне форме и притисните дугме Пошаљи

*
*
*
*